Scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece – 5 motive sa o consumi

Scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece

Scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece: secretul acestui miraculos peste, scrumbia de Dunare (ALOSA PONTICA), consta in schimbarea metabolismului din momentul intrarii in Dunare (de la apa sarata la apa dulce) pentru reproductie si pana la revenirea ei in Marea Neagra. Acesta este momentul cand poate fi recoltata si procesata dupa o licenta brevetata la O.S.I.M. sub nr.120118 de firma OLEOMET-sa SRL.

Se pare ca acelasi proces de inversare a metabolismului se petrece si in organismul uman prin consumarea in exclusivitate a acestui aliment-dietetic, pe perioada unei cure, rezultatele testului pe oameni, fiind incredibile, uluitoare chiar.

Raportul Institutului de Boli de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice – N.Manolescu – a ales subiectii cu diverse boli, in special supraponderali si cu diabet tip B.

Dupa 20 zile, rezultatele au fost urmatoarele:

 • colesterolul plasmatic LDL scade in medie cu 17,02%;
 • trigliceridele plasmatice scad in medie cu 48,17%;
 • glicemia plasmatica scade in medie cu 17,45%;
 • colesterolul bun, al inimii – HDL – creste de aproape 2 ori, in medie cu 97,5%;
 • greutatea corporala scade in medie cu 13%.
 • nu s-au constatat modificari ale acidului uric.

Acest aliment special, scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece, pe care l-am denumit COLESTEROL-STOP, are mari avantaje fata de medicamente si anume:

 • aceasta conserva de peste in ulei presat la rece reprezinta hrana ideala in alimentatia pacientilor obezi, cu dislipidemie, cu modificari de ateroscleroza coronariana si periferica, hipercolesterolemie si diabet, fiind remarcabila prin calitatile sale gustative deosebite.
 • produsul reprezinta o hrana complexa, bine echilibrata, lipsita de efecte secundare, fiind alcatuit in totalitate din resurse naturale biocompatibile, astfel incat, dupa prelucrare nu prezinta diferente fata de pestele proaspat in ce priveste compozitia lipidelor si a celorlalti nutrienti.
 • se imbunatatesc functiile inimii, se evita infarctul miocardic si accidentele vasculare.
 • asigura organismului tot necesarul de proteine , grasimi si substante minerale de care are nevoie.
 • In completare se vor consuma fructe si legume sub forma de salate care vor asigura necesarul de vitamine.

Scrumbia de Dunare (ALOSA PONTICA) este cel mai gras peste din lume, la nivelul ei de marime, dar grasimea ei, formata din acizi grasi polinesaturati, ajutata de amestecul de uleiuri naturale obtinute in exclusivitate prin presare la rece, fac ca, intr-o singura cura de 20 zile, vasele de sange sa fie curatate aproape integral de grasimile care se depun pe peretii lor dupa mancarea de zi cu zi. Fenomenul este invers: in loc sa se depuna grasimile pe peretii vaselor de sange, acestea sunt curatate de aceste grasimi.

O conserva de Scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece are 200 gr, 832 calorii . Se pot consuma una sau doua conserve pe zi.

In mod normal – si asa s-a facut testul la Institut – s-a consumat o conserva de scumbie de dunare in uleiuri presate la rece pe zi, jumatate dimineata iar cealalta jumatate dupa amiaza. Veti observa ca simtiti stomacul gol, ca nu esti obisnuit cu asa ceva si astepti sa ti se faca foame. Asta nu se va intampla insa. Grasimea scrumbiei, formata numai din acizi grasi polinesaturati, creeaza acea stare de satietate.

Se poate servi bucati, asa cum sunt in conserva si uleiul sa-l consumati in salate, sau se poate pasa in uleiul ei si-apoi consuma pe 1-2 feliute prajite de graham. Calitatile sale gustative sunt deosebite.

Completati dieta cu salate din legume si fructe, pentru a asigura organismului necesarul de vitamine. Se gasesc de asemenea o multitudine de retete cu conserva de peste, care sa satisfaca multe gusturi. Vom publica si noi in curand in blogul nostru o sectiune cu retete.

Nu asteptati niciodata sa vi se faca foame.

Respectati cu strictete orele de masa.

Datorita caracterului sezonier al recoltarii scrumbiei din Dunare (o luna si jumatate pe an), stocul de conserve este mic. Este bine sa va asigurati cu conserve din timp, pentru 1-3 cure.

Exista si uleiuri bio presate la rece din seminte selectionate manual care sunt de asemenea ingredientele perfecte pentru salate.

11 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.