Cum cumpar de pe site-ul www.uleiuri-naturale.ro

VARIANTA 1 :

A. Alegeti produsul / produsele dorite de pe site, selectati cantitatea dorita si adaugati in cos.

B. Dupa ce ati ales toate produsele pe care le cautati, selectati butonul „Cosul de cumparaturi”din partea de sus a paginii.

C. Apasati butonul „Finalizarea comenzii” si inregistrati-va foarte usor, completand formularul cu datele dumneavoastra, daca sunteti client nou, sau autentificati-va pe site, accesand butonul „Intra in cont” in cazul in care sunteti client www.uleiuri-naturale.ro

D. Alegeti modalitatea de plata convenabila (ramburs la primirea coletului sau OP pe baza facturii proforme)


Dupa ce ati facut comanda, veti primi un e-mail, in care veti regasi toate produsele comandate,cantitatea, adresa de livrare si valoarea totala. In acest mail se va mentiona si perioada de livrare.

Doar in cazul in care sunt probleme de stoc la unele produse sau probleme de alta natura, veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord modul de rezolvare.

VARIANTA 2:

Puteti comanda si telefonic, la unul din cele trei numere de telefon afisate pe site, de luni pana sambata intre orele 09.00 – 19.00:                     

0722 519472 (Vodafone)

0722 519471 (Vodafone)

0721 251162 (Vodafone)

VARIANTA 3 prin e-mail la: sales@uleiuri-naturale.ro

OBS : Pentru comenzile de fainuri/sroturi sau combinatii cu fainuri/sroturi, oferta de transport gratuit la valoarea de 250 lei nu se aplica. Multumim pentru intelegere !