Afișez toate cele 3 rezultate

 • uei de dovleac

  ULEI ECOLOGIC DE DOVLEAC DELUXE, 100ML

  Produsele din gama DELUXE se diferentiaza prin faptul ca semintele sunt selectionate manual, iar recipientul este o sticla speciala cu tehnologie ultraviolet. Adjuvant in profilaxia si ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, ale vezicii urinare, rinichilor si prostatei. Are efect antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali, inclusiv in giardioza, numarandu-se printre cele mai puternice vermifuge si detoxifiante naturale. Contine caroten, care-i da o culoare rosu rubiniu, precum si vitaminele A, D, E, F, K. Este un remediu foarte mult folosit in medicina populara romaneasca, fiind un excelent reglator al activitatii nervoase si al celei hormonale.

  not rated 24,00 lei
 • ulei de dovleac

  Ulei EXTRAVIRGIN de DOVLEAC, 250 ml

  Cu o compozitie armonioasa de acid oleic si linoleic, uleiul natural din semintele de dovleac obtinut prin presare la rece, este unul din cele mai bune uleiuri pentru prepararea salatelor, concurand cu uleiurile de masline si din germenii de porumb. Semintele de dovleac curatate de impuritati, la o umiditate de 8-9% sunt supuse presarii la rece in conditii foarte bune. Se obtine un ulei cu niste calitati de miros si gust absolut unice. Finetea gustului este deosebita. Din aceasta cauza uleiul de dovleac se foloseste in salate, maioneze si margarine. Se pot supune presarii la rece si semintele de dovleac, prajite prealabil. Se obtine un ulei special numai pentru salate. Este cunoscuta prorietatea acestui ulei de actiune impotriva oxiurilor si parazitilor intestinali. Pentru copiii care prezinta astfel de probleme este indicat a se administra o lingurita de ulei natural de dovleac cu o jumatate de ora inaintea mesei. Este deosebit de eficient, in actiunile terapeutice pentru afectiunile de prostata, administrat de asemenea intr-o lingurita pe stomacul gol dimineata si apoi inainte de masa de seara. Compozitia principalilor acizi grasi este urmatoarea: palmitic 15%, stearic 4%, oleic 37,5%, linoleic 40%, linolenic 1%, arahic 0,5%, arahidonic 2%.

  not rated 25,00 lei
 • srot rapita

  Srot DOVLEAC macinat, 1kg

  Pentru comenzile de sroturi sau în combinație cu sroturi, cantitatea maxima pe colet va fi de 25 kg. Cantitatile mai mari de 25 kg vor fi împărțite pe mai multe colete, cu cost de transport pe fiecare pachet. Pretul de transport pe colet va fi calculat in functie de cantitate. Aceste colete nu beneficiază de transport gratuit sau de pretul de transport calculat forfetar.

  not rated 4,40 lei