Magazin online https://www.uleiuri-naturale.ro/ cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul magazinului online https://www.uleiuri-naturale.ro/, proprietatea SC OLEOMET- sa S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str. Sf. Constantin nr.24, Ap.4, Sector 1, inregistrata la R.C. cu nr. J40/12942/1994, CUI RO 5903760. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Folosirea, vizitarea si/sau cumpararea produselor pe site-ul https://www.uleiuri-naturale.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

SC OLEOMET-sa S.R.L., isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alta notificare. Cand se acceseaza acest capitol de pe site (termeni si conditii), se parcurge varianta cea mai noua a acestui contract.

Inregistrarea dumneavoastra, ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si SC OLEOMET- sa S.R.L. se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre SC OLEOMET-sa S.R.L., in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre SC OLEOMET-sa S.R.L, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email office@uleiuri-naturale.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre SC OLEOMET-sa S.R.L, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 Definitii ale prezentului document:

SC OLEOMET-sa S.R.L accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul https://www.uleiuri-naturale.ro/;

VANZATOR: SC OLEOMET-sa S.R.L  cu sediul sediul social in Bucuresti, str. Sf. Constantin nr.24, Ap.4, Sector 1, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12942/1994 si avand CUI RO 5903760, nr. telefon: (+40)722.519.472, denumita in continuare „Operator”.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online https://www.uleiuri-naturale.ro/ si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand SC OLEOMET-sa S.R.L care se afla la adresa https://www.uleiuri-naturale.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre SC OLEOMET-sa S.R.L. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online https://www.uleiuri-naturale.ro. Orice articol din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online https://www.uleiuri-naturale.ro/ de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti SC OLEOMET-sa S.R.L.

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online https://www.uleiuri-naturale.ro/ pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre SC OLEOMET-sa S.R.L.

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 16:00.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online SC OLEOMET-sa S.R.L. are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de SC OLEOMET-sa S.R.L. ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

SC OLEOMET-sa S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar SC OLEOMET-sa S.R.L. ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

 In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, SC OLEOMET-sa S.R.L., in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, SC OLEOMET-sa S.R.L. poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. De asemenea pretul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afisata in pagina de produs. Preturile produselor sunt actualizate regulat.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Ofertele speciale sunt valabile:

– pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;


– in limitele stocurilor disponibile;

SC OLEOMET-sa S.R.L isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online SC OLEOMET-sa S.R.L. se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile SC OLEOMET-sa S.R.L, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email office@uleiuri-naturale.ro si/sau telefonic la (+40)722.519.472 SC OLEOMET-sa S.R.L. isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

– Datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

– Livrarea prin curier nu a fost reusita (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

– Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. 

SC OLEOMET-sa S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online SC OLEOMET-sa S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, SC OLEOMET-sa S.R.L. poate restrictiona accesul unor clienti, la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la aceste masuri clientii in cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienti.

 In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre dansul si banca emitenta a cardului.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul magazinului online https://www.uleiuri-naturale.ro/ incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei SC OLEOMET-sa S.R.L, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea SC OLEOMET-sa S.R.L. si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre SC OLEOMET-sa S.R.L. si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. SC OLEOMET-sa S.R.L. va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care SC OLEOMET-sa S.R.L.  confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. SC OLEOMET-sa S.R.L. nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

Continutul site-ului https://www.uleiuri-naturale.ro/ a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

SC OLEOMET-sa S.R.L. nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta SC OLEOMET-sa S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

O data cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt ele prezentate pe site.

SC OLEOMET-sa S.R.L. nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

SC OLEOMET-sa S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio, sau alte materiale generate de utilizatori. SC OLEOMET-sa S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

– sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

– sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre SC OLEOMET-sa S.R.L..

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.uleiuri-naturale.ro , sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC OLEOMET-sa S.R.L. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

SC OLEOMET-sa S.R.L poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator ( adresa de e-mail ) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Promotii , concursuri, reduceri

Promotiile , concursurile si reducerile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC OLEOMET- sa S.R.L. in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii sau reduceri comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site.

Promotiile / reducerile prezentate pe site sunt valabile atata timp cat sunt afisate, in limita stocului disponibil. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului le primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Legaturi

Site-ul https://www.uleiuri-naturale.ro/. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatii poate contine link-uri catre alte site-uri sau alte surse.
SC OLEOMET-sa S.R.L. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste link-uri.

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului https://www.uleiuri-naturale.ro/ includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens SC OLEOMET-sa S.R.L nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

SC OLEOMET-sa S.R.L. va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, disponibila online in “Contul clientului” cat si in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate catre Cumparator conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier.

Pentru comenzile de sroturi sau în combinație cu sroturi, cantitatea maxima pe colet va fi de 25 kg. Cantitatile mai mari de 25 kg vor fi împărțite pe mai multe colete, cu cost de transport pe fiecare pachet. Pretul de transport pe colet va fi calculat in functie de cantitate. Aceste colete nu beneficiază de transport gratuit sau de pretul de transport calculcuat forfetar

Citeste si Livrarea Produselor.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC OLEOMET- sa S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport decat in cazul producerii unor daune la transport (distrugerea partial/totala a coletului). In acest caz, cumparatorul trebuie sa refuze primirea coletului sis a ia legatura urgent cu Furnizorul. In cazul acceptarii coletului, se considera ca acesta a fost primit in bune conditii, dauna producandu-se ulterior, din greseala Cumparatorului, iar acesta nu poate fi returnat.

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.uleiuri-naturale.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.uleiuri-naturale.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC OLEOMET-SA SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, precum si pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC OLEOMET-SA S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Din 25 mai 2018, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”, SC OLEOMET-SA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparator. Scopul colectarii datelor este de preluare si livrare comenzi online.

Datele personale ale cumparatorului sunt necesare in vederea facturarii si livrarii comenzii.

Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii catre cumparator.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar serviciilor de curierat si Posta Romana (nume, prenume, adresa, telefon) in scopul livrarii comenzii.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  1. 1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2. 3. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3. 4. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
  4. 5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5. 6. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
  6. 7. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
  7. 8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. 9. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: gdpr@uleiuri-naturale.ro, ori la adresa postala: str. Sf. Constantin nr.24, Ap.4, Sector 1, Bucuresti, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

Litigii. Legea aplicabila

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Furnizor va fi rezolvat prin intelegere intre cele doua parti (pe cale amiabila). In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza sediului social al Furnizorului.Frauda

SC OLEOMET-SA SRL. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a „Termenilor si conditiilor”.

Citit si Politica de Confidentialitate.