Transpostul este GRATUIT pentru comenzile livrate in Bucuresti a caror valoare este de minim 100 lei. Pe teritoriul Romaniei, in afara de Bucuresti(vezi mai sus), transportul este GRATUIT pentru comenzi minime de 250 lei.

Pentru comenzile de sroturi sau în combinație cu sroturi, cantitatea maxima pe colet va fi de 25 kg. Cantitatile mai mari de 25 kg vor fi împărțite pe mai multe colete, cu cost de transport pe fiecare pachet. Pretul de transport pe colet va fi calculat in functie de cantitate. Aceste colete nu beneficiază de transport gratuit sau de pretul de transport calculat forfetar.

Livrarea comenzilor se va face prin CURIER Rapid (BOOKURIER / GLS) (durata 24 – 48 ore). In cazul livrarilor efectuate joi, coletele pot ajunge luni. Nu se efectueaza livrari sambata si duminica.

Valoarea Transportului este de aprox. 20 lei primele 2 kg, iar pt. kilogramele suplimentare pretul va creste cu 0,85 lei/kg inclusiv TVA. Pretul exact al transportului va fi comunicat in raspunsul privind livrarea comenzii dvs. (nu sunt incluse in calcul week-end-urile si sarbatorile legale). 

In situatii speciale, cu acordul cumparatorului, timpul de livrare poate fi modificat.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei, pentru livrarile in zone care inregistreaza kilometri suplimentari costul transportului va fi comunicat ulterior, dupa verificarea in prealabil a datelor de contact indicate de cumparator.

Pentru livrarile in cantitati mari de sroturi, pretul va fi comunicat inainte de predarea la curier a coletelor. Aceste preturi pot fi diferite de cele comunicate automat prin factura proforma. 

Pentru comenzile de sroturi sau in combinatie cu sroturi, cantitatea maxima pe colet va fi de 25 kg. Cantitatile mai mari de 25 kg vor fi impartite pe mai multe colete cu cost de transport individual. Pretul de transport pe colet va fi calculat in functie de cantitate. Aceste colete nu beneficiaza de transport gratuit sau de pretul de transport calculat forfetar.

Livrarea produselor in afara Romaniei se face dupa incasarea contravalorii comenzii in contul bancar, inclusiv a transportului.