blank
blank
blank

Un aliment recomandat de specialisti pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata

Distribuiti pe

Va vom prezenta in cele ce urmeaza un Studiu facut asupra produsului nostru, realizat in cadrul Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice – Prof. Dr. N. Paulescu, pentru persoane cu diabet zaharat de tip 2 si supraponderale. Consumul acestui produs este recomandat oricui doreste o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Atat pentru preventia, cat si pentru curatarea vaselor de colesterolul depus.

Citeste in articol:

Colesterol – STOP

SCRUMBIA DE DUNARE la conserva, IN ULEIURI PRESATE LA RECE, a carei reteta a fost brevetata initial la OSIM sub denumirea COLESTEROL-STOP, ulterior reinnoit brevetul sub denumirea de SCRUMBIE DE DUNARE IN ULEIURI PRESATE LA RECE, are mari beneficii pentru organism.

Este un aliment naturist, care face parte din categoria alimentelor care scad colesterolul si trigliceridele. Ideal cand colesterol mare, dar si pentru preventie intr-un regim pentru ficat si colesterol.

Cand se pescuieste si secretul scrumbiei

Secretul scrumbiei de Dunare, acest peste miraculos, consta in schimbarea metabolismului din momentul intrarii in Dunare (de la apa sarata la apa dulce) pentru reproductie si pana la revenirea ei in Marea Neagra. Acesta este momentul cand poate fi recoltata si procesata dupa o licenta brevetata la O.S.I.M. de firma OLEOMET S.A. SRL.

Se pare ca acelasi proces de inversare a metabolismului se petrece si in organismul uman prin consumarea in exclusivitate a acestui aliment, pe o perioada de o luna, rezultatele testelor clinice fiind incredibile, uluitoare chiar.

Curatarea colesterolului „rau” de pe vasele de sange, injumatatirea trigliceridelor, reducerea greutatii corporale, sunt numai cateva dintre efectele benefice ale produsului brevetat: conserva de scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece.

Din Antichitate, alimentele au fost considerate un ajutor deosebit pentru susținerea sănătății. Hipocrate, medic vestit al Greciei antice, considerat „părintele medicinei”, spunea: să lăsăm alimentele să fie medicamente și medicamentele, alimente”.

Proprietatile scrumbiei in uleiuri presate la rece

Raportul Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice – Prof. Dr. N.Paulescu, care a executat testul si analizele, a ales subiecti cu diverse afectiuni, in special supraponderali (cu boli asociate hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie) si cu diabet zaharat de tip 2 (hiperglicemie).

Dupa o luna de consum, in urma analizelor, rezultatele au fost urmatoarele:

 • valoarea fibrinogenului sintetizat la nivelul ficatului, asociat riscului de aparitie a infarctului miocardic, scade cu 41,85% 
 • colesterolul plasmatic LDL (colesterol „rau”) scade in medie cu 17,02%;
 • trigliceridele plasmatice scad in medie cu 48,17%;
 • glicemia plasmatica scade in medie cu 17,45%;
 • colesterolul „bun” – HDL – creste de aproape 2 ori, in medie cu 97,5%;
 • greutatea corporala scade in medie cu 12,96%.
 • nu s-au constatat modificari notabile ale acidului uric.

Beneficii pentru organism

Acest aliment, cunoscut initial sub denumirea COLESTEROL-STOP, denumit acum SCRUMBIE DE DUNARE IN ULEIURI PRESATE LA RECE, are mari avantaje pentru organism:

 • reprezinta hrana ideala in alimentatie, fiind remarcabila si prin calitatile sale gustative deosebite.
 • produsul reprezinta o hrana complexa, permise in regim alimentar pentru colesterol marit, bine echilibrata. Proteinele din peste au un continut scazut de nucleoproteine (asigurandu-se astfel o reglare usoara a acidului uric in organism). Grasimea de peste este bogata in acizi grasi polinesaturati, cu efecte hipocolesterolemiante si antisclerotice. Carnea de peste nu contine colagen fibros, fiind usor de digerat, iar reteta brevetata contine in totalitate resurse naturale biocompatibile, remarcandu-se si prin calitati gustative deosebite.
 • un studiu publicat in revista Lancet (09.2010) a aratat ca scaderea LDL-colesterolului cu 1mmol/l a redus de 5 ori riscul de evenimente vasculare majore (infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, revascularizatia coronariana)
 • carnea de peste asigura organismului necesarul de proteine, acizi grasi esentiali si substante minerale (fosfor, iod, flor, fier, calciu etc) de care are nevoie.
 • in completare se vor consuma fibre alimentare, prin adaosul de paine tip Graham, legume si fructe care vor asigura si necesarul de vitamine.
 • la realizarea produsului Scrumbie de Dunăre în uleiuri presate la rece s-a ținut cont de necesitatea susținerii sistemului imunitar printr-un aport suplimentar de vitamine și minerale.

Problema tehnică pe care o rezolvă reteta brevetata este aceea că în produsul obținut principiile active sunt păstrate și se potențează unele pe altele, ceea ce duce la o corelare echilibrată, ținând cont de necesarul organismului uman. Noutatea prezentului produs este adăugarea Uleiului de cătină obținut prin presare la rece, care vine în sprijinul sistemului imunitar al organismului uman prin conținutul bogat în Omega 7, vitamine A (beta caroten), C, D, E (tocoferoli) etc.

 • efectul de protecție hepatică dat de conținutul de silimarină al uleiului de armurariu este intensificat prin aportul de Omega 7 (acidul cis-palmitoleic) din uleiul de cătină si a principiilor active ale uleiurilor presate la rece utilizate in prezentul produs.

Recomandare de consum pentru scaderea colesterolului

O conserva are 240 gr, 1085 kcal. Se pot consuma una, maxim doua conserve pe zi.

La sugestia specialistilor in boli de nutritie si diabet, „pentru obtinerea unei continuitati in tratament se recomanda 3 cure pe an, a cate 20 de zile, la interval de 4 luni”

In studiul efectuat la Institut s-a consumat o conserva pe zi, jumatate dimineata, iar cealalta jumatate dupa amiaza. Grasimea scrumbiei si a uleiurilor presate la rece asigura o stare de satietate, iar organismul nu va fi traumatizat prin infometare. Recomandam consumul uleiului din conserva prin folosirea lui la salatele ce vor insoti dieta, precum si 1-2 felii de paine tip graham. Se recomanda consumul de fructe si legume, care vor asigura organismului necesarul de vitamine.

Respectati cu strictete orele de masa.

De unde cumpar scrumbie de Dunare la conserva

Procurarea produsului se poate face telefonic la numerele 0722519472 sau 0722 375491 sau prin comanda online.

Datorita caracterului sezonier al recoltarii scrumbiei din Dunare (o luna si jumatate pe an), stocul de conserve este mic.

Distribuiti pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *