Indulcitori naturali

MIEREA DE PIN beneficiaza de o aroma unica, diferita de cea colectata din polenul florilor, este mai densa si mai inchisa la culoare. Nefiind obtinuta din nectarul florilor, mierea de pin isi pastreaza calitatile si in urma supunerii la temperaturi ridicate, inclusiv prin fierbere, putand fi utilizata drept un indulcitor natural si sanatos in orice produs

Datorită concentrației scăzute de zaharuri, mierea de pin nu este foarte dulce.

Principiile active sunt determinate de continutul ridicat de flavonoide, antioxidanti, acizi grasi esentiali, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, care ii confera un avantaj in echilibrarea functiilor vitale ale organismului uman, inclusiv celei endocrine.

Continutul ridicat de calciu si magneziu o recomanda in profilaxia rahitismului la copii, osteoporozei si afectiunilor articulare la persoanele varstnice.

Mierea de pin este un antibiotic natural, cu proprietati antivirale si antibacteriene, ajută la combaterea inflamației și calmeaza tusea. Ajuta digestia si stimuleaza metabolismul, fiind un tonic si energizant natural extrem de eficient.

Consumand in fiecare dimineata miere de pin veti beneficia de un plus de energie pentru toata ziua !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *