Uleiuri Extravirgine

Ulei EXTRAVIRGIN din germeni de PORUMB, PET 500 ml

5,30 lei

Uleiul din germeni de porumb obtinut prin presare la rece, da salatelor un parfum deosebit, este foarte hranitor, este un ulei cu consistenta sporita, gust si miros deosebit de placut si proaspat, pentru ca e obtinut din germeni de porumb neprajiti.

Descriere Produs

Ulei extravirgin din germeni de porumb, 500 ml

obtinut prin presare la rece este de culoare galbena sau roscata. Uleiul din germeni de porumb este considerat cel mai dietetic ulei, in primul rand datorita compozitiei in acizi grasi si inspecial a raportului acizilor oleic – linoleic-linolenic: oleic 30%, linoleic 55%, linolenic 2%. Acest raport nu exista in nici un alt ulei. Uleiul din germeni de porumb contine de asemenea peste 10% acid palmitic, ceea ce il sustine ca un dermogenerator foarte bun pentru produsele cosmetice. Uleiul contine vitaminele liposolubile A, E, D, precum si anumite minerale ( oligoelemente ) esentiale pentru activarea enzimelor. Contine lipazei ( Ca, Zn, Se, Fe, Cu ) care joaca un rol important in degradarea grasimilor, evitand depozitarea sub forma de colesterol sau tesut gras excedentar. Compozitia uleiului de porumb il recomanda pentru o dieta sanatoasa, bine echilibrata in acizi grasi polinesaturati, necesari metabolismului celular normal.
Asociatia Americana a Chimistilor Uleiului ( AOCS ) situeaza uleiul din germeni de porumb in fruntea celorlalte uleiuri. Il considera anticancerigen si il recomanda pentru calitatile lui medicale in combaterea aterosclerozei, hipercolesterolemiei, obezitatii, constipatiei. Indicat in diete; diabet; excelent intaritor al sistemului imunitar, migrene, vindeca blefarita, in boli tiroidiene. Are aspect limpede auriu si gust placut, usor dulceag specific de porumb. Recomandat ca un excelent ulei de salata, maioneza, prajituri, patiserie. Este considerat inlocuitorul romanesc al uleiului de masline. Pentru copii si tineret este un energizant complet. Pentru adulti si batrani este un adevarat aliment-medicament. Spalatul parului de 1-2 ori/ luna cu ulei din germeni de porumb face ca acesta sa-si intareasca radacina, sa devina moale, matasos, stralucitor. Se recomanda pastrarea in loc racoros ferit de razele solare.

ulei extravirgin din germeni de porumb obtinut prin presare la rece, da salatelor un parfum deosebit. Este foarte hranitor, are consistenta sporita, gust si miros placut si proaspat.

Nefiind preparat prin procedee chimice si nici termice, contine intr-un procent insemnat vitamina E, B, C, D, K, caroten, substante minerale (potasiu, sodiu , calciu, fosfor, fier, fluor, magneziu, seleniu, acid salicic). Este situat in topul alimentelor cu importanta actiune nutritiva si terapeutica. Acesta este un bun drenor al cailor biliare, dar si un moderator al tiroidei.

Ulei extravirgin din germeni de porumb

are un continut ridicat de vitamina E, un antioxidant indispensabil functionarii glandelor sexuale. Acesta participa la procesele de oxidare si metabolism din organismul uman.

Este cunoscut ca un ulei dietetic recomandat in dieta bolnavilor de stomac si a bolnavilor de diabet.

Continutul in beta-sitosterol, pe langa alte beneficii, previne BPH (benigne prostate hypertrophy).

Actioneaza cu rezultate foarte bune in cazuri de astm bronsic, migrene, exeme .

Acizii grasi polinesaturati maresc rezistenta organismului la bolile infectioase si favorizeaza eliminarea excesului de colesterina.

Contine precursori ai vitaminei A, care au un rol deosebit in protejarea pielii si a vederii .

Vindeca pleoape cu margini uscate (blefarita)

In alimentatie se foloseste la prepararea salatelor, la copt si la gatit. In amestec cu ulei de soia si armurariu castiga un gust placut, aromatizat.

Masarea scalpului de 2 – 3 ori pe luna cu acest ulei face ca parul sa-si intareasca radacina, sa devina moale, matasos si stralucitor .

Caderea excesiva a parului poate fi stopata prin masaje ale scalpului cu ulei de porumb.
Masati scalpul o data pe saptamana. Samponati parul dupa ce ati lasat solutia sa actioneze 10-15 minute.

ENGLISH

Cold pressed corn germ oil is giving the salads a special perfume, pleasant specific taste and very healthy properties.

The important content of the corn germ oil in vitamins E, B, C, D, K, carotene, minerals (potassium, sodium, calcium, phosphor, iron, Fluor, magnesium, selenium, salicylic acid)is placing it to the top nutritive and therapeutic food stuff. It is a good of gallbladder drainer as well as a good thyroid moderator.

The high content in vitamin E – 19%, is placing it above the olive oil, giving it properties of strong and effective antioxidant, indispensable to the metabolic process in the entire body.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei EXTRAVIRGIN din germeni de PORUMB, PET 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *