Afișez 1–12 din 17 rezultate

  • Ulei de catina

    ULEI DE CATINA EXTRAVIRGIN Presat la rece , 100 ML

    Uleiul de catina reprezinta cea mai importanta sursa de vitamina “A”, dintre toate uleiurile vegetale. Contine de 10 ori mai multa vitamina “A” decat morcovul. Pe langa vitamina “ A”, uleiul de catina contine in cantitati semnificative si celelalte vitamine liposolubile : “E”; “D” si “K”. Copozitia in acizi grasi si vitaminele determina un efect cu totul deosebit asupra sistemului imunitar , vederii si asupra pielii.

    not rated 60,00 lei
  • Ulei de masline extravirgin GRECIA, 500ml

    Ulei de masline extravirgin obtinut prin metode de centrifugare ce fac parte din tehnologia de presare la rece. Livada de masline este situata in Argos, oras in Argolis, Peloponnese, GRECIA – soiurile Koroneiki si Manaki. Uleiul de masline extravirgin obtinut este un ulei galben auriu de inalta calitate, cu un gust echilibrat care isi mentine aroma pe papilele gustative pentru o perioada indelungata.

    Sticla, 500ml.

    Produs verificat si certificat de catre Institutul de Cercetări Alimentare Bucuresti.

    not rated 25,00 lei
  • Ulei de samburi de STRUGURI EXTRAVIRGIN presat la rece, 100 ml

    Ulei de samburi de struguri pentru gatit, pentru consum alimentar. Un excelent adaos in salate, in sosuri, in diferitele feluri de mancare, ce nu presupun prepararea la foc. Doza zilnica recomandata: 2-4 linguri/zi

    24,00 lei
  • Ulei de SUSAN EXTRAVIRGIN pentru gatit, 1L

    Sursa sigura de calciu si magneziu, acid folic (Vitamina B 9), lecitina, vitamine, nutrienti, minerale si lipide. Continutul de estrogen il recomanda femeilor atat pentru uz intern, cat si extern (masaj circular uşor al sanilor). In bucatarie se foloseste la salate, sosuri ( pasta de tahinihummus si multe altele).

    35,00 lei
  • ULEI DE SUSAN PRESAT LA RECE ECOLOGIC, 250ML

    Sursa sigura de calciu si magneziu, acid folic (Vitamina B 9), lecitina, vitamine, nutrienti, minerale si lipide. Continutul de estrogen il recomanda femeilor atat pentru uz intern, cat si extern (masaj circular uşor al sanilor). In bucatarie se foloseste la salate, sosuri ( pasta de tahini, hummus si multe altele).

    not rated 22,00 lei
  • Oferta
    ulei de canepa

    ULEI ECOLOGIC DE CANEPA DELUXE, 100ML

    Produsele din gama DELUXE se diferentiaza prin faptul ca semintele sunt selectionate manual, iar recipientul este o sticla speciala cu tehnologie ultraviolet.

    Prin raportul optim de Omega 6 şi Omega 3 de 3 la 1, este benefic pt. prevenirea bolilor cardio-vasculare, boli astmatice şi afectiuni respiratorii, imbunatatirea functiilor mentale si formarea unei structure sanatoase a scutului de mielina (perturbari de limbaj, de caracter, de atentie şi psihomotorii, autism la tineri), reducerea colesterolului si trigliceridelor, micsorarea tensiunii arteriale, diminuarea fibrinogenului, diminuarea simptomelor premenstruale si a menopauzei, adjuvant in afectiuni alergice cronice, dermatite atopice si afectiuni cutanate diverse (psoriazis, lupus, eczema, colita ulceroasa, dermatita seboreica, rosacea, acnee, arsuri), afectiuni artritice, reglarea bacteriilor intestinale (reflux, colonopatie, rectocolite muco hemoragice).

    not rated 37,00 lei 30,00 lei
  • ulei de canepa

    ULEI ECOLOGIC DE CANEPA, 250ML

    Prin raportul optim de Omega 6 şi Omega 3 de 3 la 1, este benefic pt. prevenirea bolilor cardio-vasculare, boli astmatice şi afectiuni respiratorii, imbunatatirea functiilor mentale si formarea unei structure sanatoase a scutului de mielina (perturbari de limbaj, de caracter, de atentie şi psihomotorii, autism la tineri), reducerea colesterolului si trigliceridelor, micsorarea tensiunii arteriale, diminuarea fibrinogenului, diminuarea simptomelor premenstruale si a menopauzei, adjuvant in afectiuni alergice cronice, dermatite atopice si afectiuni cutanate diverse (psoriazis, lupus, eczema, colita ulceroasa, dermatita seboreica, rosacea, acnee, arsuri), afectiuni artritice, reglarea bacteriilor intestinale (reflux, colonopatie, rectocolite muco hemoragice).

    not rated 31,00 lei
  • Oferta
    ulei ecologic de nuca de Lux

    ULEI ECOLOGIC DE NUCA DELUXE, 100ML

    Produsele din gama DELUXE se diferentiaza prin faptul ca semintele sunt selectionate manual, iar recipientul este o sticla speciala cu tehnologie ultraviolet. Cu un raportul bun de Omega 6 şi Omega 3, uleiul de nuca ajuta la : scaderea colesterlului, atenuarea arterosclerozei, protectia aparatului cardio vascular, are proprietati tonice, poate fi folosit ca adjuvant in tratamentele teniazei, caderii parului-alopecie(prin masarea usoara a scalpului), varice, mastoze, capilare sparte (masaj corporal), afectiuni hepatice, scaderea nivelului de zahar în sange (diabet). Masarea cu ulei de nuca a intregului corp este indicata in combaterea anemiei si rahitismului la copii. Utilizand uleiul de nuca ca balsam pentru par ii asiguram un luciu şi o vigoare deosebita, fără a-i influenta culoarea (nu se inchide la culoare) DZR: 20-40 g pe zi, in functie de necesarul de lipide. Nu este recomandat persoanelor suferind de hipertiroidie.

    not rated 40,00 lei 34,00 lei
  • ulei ecologic de nuca

    ULEI ECOLOGIC DE NUCA, 250ML

    Cu un raportul bun de Omega 6 şi Omega 3, uleiul de nuca ajuta la : scaderea colesterlului, atenuarea arterosclerozei, protectia aparatului cardio vascular, are proprietati tonice, poate fi folosit ca adjuvant in tratamentele teniazei, caderii parului-alopecie(prin masarea usoara a scalpului), varice, mastoze, capilare sparte (masaj corporal), afectiuni hepatice, scaderea nivelului de zahar în sange (diabet). Masarea cu ulei de nuca a intregului corp este indicata in combaterea anemiei si rahitismului la copii. Utilizand uleiul de nuca ca balsam pentru par ii asiguram un luciu şi o vigoare deosebita, fără a-i influenta culoarea (nu se inchide la culoare) DZR: 20-40 g pe zi, in functie de necesarul de lipide. Nu este recomandat persoanelor suferind de hipertiroidie.

    not rated 30,00 lei
  • ulei de catina

    Ulei EXTRAVIRGIN de CATINA, 50 ml

    Uleiul de catina – “Regele” uleiurilor obtinute prin presare la rece. Pentru obtinerea uleiului de catina prin presare la rece cu pastrarea tuturor componentelor bioactive sunt necesare trei conditii:

    • fructul trebuie uscat pana la 8-9% umiditate, prin curenti de aer rece si ferit de razele solare;
    • instalatia de presare trebuie sa fie de mare performata, cu realizarea unor presiuni de peste 400 de atmosfere, urmarindu-se prin sistemul de racire a axului presei cu apa, ca temperatura de presare sa nu depaseasca temperatura ambianta;
    • instalatia de presare trebuie sa aiba instalatiile anexa necesare reluarii presarii aceluiasi lot de fructe de mai multe ori – uleiul de catina necesita 6-8 etape de presare – abia dupa etapele 3-4 incepe obtinerea propriu zisa a uleiului. Un litru de ulei de catina se obtine din peste 50 de kg fructe proaspete.

    Uleiul obtinut este un superconcentrat de peste 100 de substante bioactive. Din acest motiv, uleiul de catina se consuma cu picatura. Se folosesc 5-10 picaturi de 1-2 ori / zi. Spre deosebire de toate celelalte uleiuri cunoscute, uleiul de catina obtinut prin presare la rece NU RANCEZESTE. Aceasta este o calitate deosebit de importanta,legata in pincipal de continutul de vitamina A. Uleiul de catina reprezinta cea mai importanta sursa de vitamina “A”, dintre toate uleiurile vegetale. Contine de 10 ori mai multa vitamina “A” decat morcovul. Pe langa vitamina “ A”, uleiul de catina contine in cantitati semnificative si celelalte vitamine liposolubile : “E”; “D” si “K”. Copozitia in acizi grasi si vitaminele determina un efect cu totul deosebit asupra sistemului imunitar , vederii si asupra pielii.

     

    UTILIZARI:

    MEDICINA

    1. Uz intern – in terapiile pentru intarirea sistemului imunitar, energizant, combaterea unor forme de anemie, imbunatatirea vederii, intarirea organismului dupa boli, dermatoze.
    2. Uz extern – este poate cel mai eficient tratament la arsuri, degeraturi si chiar tumori exteriorizate. In ultimul caz se poate folosi un amestec de ulei de catina si ulei de ricin medicinal.

     

    IN DOMENIUL MILITAR SI IN INSTITUTIILE CIVILE

    1. Uz extern in protectia pielii contra radiatiilor, la persoanele care intra pe terenuri sau in contact cu materialele radioactive.

     

    ALIMENTAR

    Folosirea uleiului de catina in salate si delicatese culinare preparate la rece.

    not rated 31,00 lei
  • ulei de nuca

    Ulei EXTRAVIRGIN de NUCA, 250 ml

    Miezul de nuca se selectioneaza cu multa atentie. Trebuie sa fie fara nici un fel de impuritati, proaspat, fara miros sau gust ranced si cu umiditatea de 8-10%. La intrarea miejilor de nuca in presa, aceasta parca se inclina in fata uleiului cu cele mai bune insusiri senzoriale dintre toate uleiurile presate la rece. Imediat dupa intrarea miezului, din presa curge un ulei galbui care are un gust si miros absolut unic. Presarul insa dupa aceasta prima faza foarte placuta, trebuie sa fie atent. Miezul de nuca nu are structura mecanica necesara iesirii din presa la presiunea de 400 atmosfere. Asa ca el trebuie sa urmareasca evolutia presarii si sa deschida conul pentru evacuarea turtei dupa scurgerea uleiului. Cantitatile mari de ulei se obtin si la a doua si a treia presare. Pe langa caracterul senzorial deosebit, uleiul de nuca prin continutul ridicat de omega 3 ( acidul linolenic ) si grasimi monosaturate are si o valoare alimentara deosebita. Compozitia principalilor acizi grasi este urmatoarea: palmitic 9%, stearic 2%, oleic 17%, linoleic 58%, linolenic 14%. Se foloseste in alimentatie in multe retete culinare speciale, prajituri, oferind alimentelor, prajiturilor, salatelor gust si miros cu totul deosebit. Se utilizeaza si in cosmetica si la ingrijirea si oprirea caderii parului. Se freaca radacina parului cu ulei de nuca, se lasa parul in repaos o ora dupa care se spala. Este un ulei sicativ, folosit mult si in masaje.

    not rated 27,00 lei
  • Ulei EXTRAVIRGIN din boabe de MUSTAR, 250 ml

    Semintele de mustar curatate de impuritati si cu o umiditate pana la 8%, se preseaza foarte usor la rece, presa intrand in plin imediat dupa alimentarea cu seminte si realizand o stoarcere imediata si eficienta. Uleiul natural de mustar nu are nimic din caracterul uneori iute al pastei de mustar. Este un ulei cu miros placut si gust bun. Este utilizat cu precadere in bucataria indiana. Are un continut bogat in omega 3, aducand toate beneficiile date de acest aspect. Utilizat pe piele pune in circulatie capilarele de suprafata, fiind supranumit si „uleiul picioarelor reci”. Datotita acestei caracteristici este utilizat in masajul anti-celulitic. S-a stabilit, totodata, ca mustarul are efecte anti-reumatice, fiind benefic in cresterea mobilitatii articulatiilor. Compozitia in acizi grasi este urmatoarea: palmitic 3%, stearic 1%, oleic 23%, gadoleic 16%, erucic 32%, linoleic 18%, linolenic 6%.

    not rated 15,00 lei