Afișez toate cele 7 rezultate

 • miere-arbutus-valiahia-oils

  Miere de Arbutus 450 g

  Mierea de arbutus este o varietate rara deoarece arborele de arbutus infloreste toamna tarziu cand albinele aproape au intrat in hibernare. Mierea de arbutus, maturata in fagure, este extrasa prin centrifugare, fara a depasi temperatura naturala a stupului (“extrasa la rece”).

  not rated 29,00 lei
 • miere de castan

  Miere de Castan 250 g

  Mierea de castan stimulează circulația sângelui, combate anemia, întărește imunitatea și ameliorează afecțiunile respiratorii, îmbunătățește digestia și chiar acționează ca astringent în unele cazuri de dizenterie

  not rated 25,00 lei
 • Oferta

  Miere de Pin 250 g

  Mierea de pin este un antibiotic natural, cu proprietati antivirale si antibacteriene, ajută la combaterea inflamației și calmeaza tusea, ajuta digestia si stimuleaza metabolismul.

  Nefiind obtinuta din polenul florilor, mierea de pin isi pastreaza principiile active si dupa ce a fost supusa la temperaturi ridicate. Principiile active sunt determinate de continutul ridicat de flavonoide, antioxidanti, acizi grasi esentiali, potasiu, fosfor, magneziu, calciu.

  Consumand in fiecare dimineata miere de pin veti beneficia de un plus de energie pentru toata ziua !

  not rated 20,00 lei
 • Oferta
  miere de portocal

  Miere de Portocal 250 g

  Reduce stresul si calmeaza starile anxioase, atenueaza starile de insomnie si migrenele, regleaza secretia sucului gastric in stomac, atenuand efectele gastritei, ajută la prevenirea anemiei îmbunătățind absorbția fierului de către organism. Are un efect antioxidant deosebit.

  Mierea de portocal are o aromă puternică, minunată, un gust extrem de special și răcoritor.

  not rated 23,00 lei
 • Mierea de Cimbrisor 250 g

  Mierea de cimbrisor este considerată ca are proprietăți tonice și antiseptice.

  not rated 25,00 lei
 • Conserva de SCRUMBIE de DUNARE in uleiuri presate la rece, 240g

  Consumand timp de 20 zile Conserva de SCRUMBIE de DUNARE in uleiuri presate la rece, 240g, vasele de sange vor fi curatate aproape integral de grasimile care se depun pe peretii lor dupa mancarea de zi cu zi. Citeste

  5 motive sa consumi scrumbie de Dunare in uleiuri presate la rece.

  21,80 lei
 • Presa ulei uz casnic

  Presa ulei uz casnic

  Aceasta presa de dimensiuni mici este ideala pentru uzul casnic, atunci cand vrei sa iti faci ulei acasa, din orice seminte vrei.

  not rated 4.410,00 lei